Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie. Toestaan

Nieuws

Experience Day 16-nov-2022

Aanmelden Experience Day 16-nov-2022

De belangstelling voor onze Experience Day is enorm groot. Hierdoor zijn een drietal workshops op dit moment al "vol", maar we werken aan een oplossing! 
Op dit moment is het inschrijven voor de workshops Techniek / Break-in room en Klimmen tijdelijk geblokkeerd. Uiterlijk vrijdag 21 oktober publiceren wij op deze website hoe we dit gaan oplossen.

Wel kunnen we vast verklappen dat we ook extra workshops aan gaan bieden. De workshop tafeltennis is al toegevoegd aan de keuzemogelijkheden.

Update 21 oktober:

We hebben de workshop deels weten uit te breiden en dat betekent dat er nog enkele plekken beschikbaar zijn gekomen voor aanmeldingen voor de "break-in room" en voor "techniek". De workshops "klimmen" en "tekenen" zijn inmiddels volgeboekt en dus niet meer beschikbaar voor nieuwe aanmeldingen.

Om iedereen een zo eerlijk mogelijke kans te geven zal op zaterdag 22 oktober om 19:00 uur het formulier weer opengezet worden voor de workshops "break-in room" en "techniek". Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

LET OP: vanaf nu geldt dat zodra workshops volgeboekt zijn deze niet meer in het formulier zullen worden aangeboden.



terug